Charlotte Holmes
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

17 september 2021 door Patrick Goede

Charlotte Holmes was elf minuten lang in de hemel: "Er is geen angst"

Charlotte Holmes vertelt bij The 700 Club over de ervaring die ze had toen ze elf minuten geen hartslag had. Ze heeft last van een verhoogde bloeddruk en haar gezondheidstoestand gaat van kwaad tot erger. "Ik rook bloemen zoals ik ze nog nooit geroken had."

Ze herkent overleden familieleden als haar ouders en haar zus. Ook ziet ze de heiligen die in de Bijbel beschreven worden. "Het leek alsog ze in hun dertiger jaren waren. Niemand droeg een bril." Ook komt ze het kind tegen dat ze na vijf en een halve maand zwangerschap verloor. Dan krijgt ze ook de andere kant te zien. Bekijk hieronder het indrukwekkende verhaal van Charlotte Holmes.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Mooi getuigenis. Ik heb dezelfde ervaring gehad. Ik werd vervuld met de Heilige Geest

door de Heer bij een wonderbaarlijke gebedsverhoring en heb toen ook mogen ervaren, dat er geen angst is bij de Heer, die BESTAAT daar niet. Heb wel geen kijkje gehad in de Hemel, maar de angsten waar ik toen vol van zat, waren vanaf die tijd meteen verdwenen.
Niet onder de indruk.

Bijna-doodervaringen zijn een algemeen menselijk verschijnsel. Ook niet-christenen (atheïsten, agnosten) kunnen getuigen, dat zij tijdens zulke ervaringen prachtige muziek hoorden en soms ook familieleden en vrienden terugzagen.

Wanneer zij mij zulke - voor hen zeer geruststellende - ervaringen vertellen, zal ik die met respect aanhoren. Later – op een geschikt moment – hoop ik hen nog eens uit te leggen wat God in Zijn Woord ons concreet over onze heerlijke toekomst met Hem geopenbaard heeft in 2 Kor. 5: 1-10.

Toon meer antwoorden (5)
Toon meer reacties (4)