Jonathan Lancaster
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

16 september 2021 door Patrick Goede

Zijn ouders lieten hem achter in het ziekenhuis maar deze man doet je versteld staan

Jonathan Lancaster werd geboren zonder jukbeenderen. Zijn ouders waren zeer geschokt door hoe hij eruit zag, voelden geen ouderlijke band en verlieten na 36 uur het ziekenhuis. Zonder Jonathan. De inmiddels 36-jarige Jonathan wordt na een aantal jaar geadopteerd. "Zij gaf mij een fantastisch fundament om te kunnen leven."

Luister hieronder naar dit indrukwekkende verhaal van naastenliefde, zelfliefde, doorzettingsvermogen en de kracht van dankbaarheid. Want ook toen hij zijn ouders jaren later een brief stuurde om contact te leggen was hun reactie niet wat je zou hopen. "Ik hou van mijn gezicht en wil het niet veranderen."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

A
Prachtig verhaal, over geloof in God hoor ik m niet. Dat betekent dat hij heeft kunnen vergeven en leven op “eigen kracht”, iig zich niet realiserend dat daar een Grote God achter zit. Ik hoop dat hij dat nog zal gaan ontdekken, ik gun het hem. Het is niet niks als je na 25 jr weer een afwijzing van je ouders krijg met als toevoeging

dat ze geen contact wensen te hebben.
Beste Anneke, Het is niet altijd nodig om te menen, dat het woordelijk legitimeren dat je een gelovige in God bent, dat het onze voortreffelijkheid zou bevorderen. Gij geheel anders, heeft hierop ook geen betrekking. God ontfermt zich over fysiek verarmden om niet. Wij weten vaak niet wat zich in een mens afspeelt.