Voorganger Behnam Benoka
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 september 2021 door Open Doors

Open Doors-dag nieuwe stijl: kleiner, met livestream

De Open Doors-dag wordt in een nieuw jasje gestoken. Hoofdspreker dit jaar is voorganger Behnam Benoka uit Irak. Hij vertelt het indringende verhaal van de kerk in Irak die veel leden verloor na de opkomst van IS. Twee andere internationale sprekers zetten de schijnwerper op actuele uitdagingen waar de kerk in andere delen van de wereld voor staat.

Dit jaar is voor het thema ‘Nu is de tijd’ gekozen. Nu is de tijd om onze vrijheid te benutten en het evangelie te delen. Nu is de tijd om te leren van de vervolgde kerk. Nu is de tijd om het Lichaam van Christus te versterken. Nu is de tijd die ons is gegeven.

Op 6 november heeft de organisatie de Midden Nederland Hallen in Barneveld afgehuurd. Open Doors kiest dit jaar niet voor een dagvullend programma, maar een identiek middag- en avondprogramma, dat voor thuisblijvers via de livestream is te volgen. Open Doors heeft voor een nieuwe en bescheidener aanpak gekozen op een locatie met ruimte voor hopelijk 3200 bezoekers.

Het middagprogramma duurt van 13.00 tot 17.00 uur, de avondprogrammering start om 19.30 uur en duurt tot 22.30 uur. ’s Middags is een doventolk aanwezig. De toegang is gratis. Tickets kunnen online worden geboekt via de website van Open Doors (2,50 euro reserveringskosten per ticket).

Interesse in de livestream? Meld je dan voor de livestream, dan krijg je alle programma-informatie toegestuurd.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen