Schumacher
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 september 2021 door Redactie

Vrouw voormalig F1-coureur Michael Schumacher na zwaar ongeluk: "Ik heb het God nooit verweten"

Michael Schumacher is één van de beste Formule 1-coureurs aller tijden. Hij werd zeven keer wereldkampioen en heeft vele records op zijn naam staan. Totdat een skiongeluk in 2013 zijn leven en dat van zijn familie volledig op zijn kop zette. Zijn echtgenote Corinna vertelt in de Netflix-documentaire die over hen is gemaakt onder meer dat ze nooit boos is geweest op God.

Bij het skiongeluk in 2013 liep de coureur zwaar hersenletsel op. Sindsdien wordt er zeer weinig over de gezondheidssituatie van Schumacher naar buiten gebracht. Ook in de documentaire komt daarover weinig nieuws naar voren: ”We wonen samen thuis, we revalideren en doen alles zodat het Michael goed gaat en zodat hij de aanwezigheid van onze familie voelt”, vertelt zijn vrouw in de documentaire die in de Verenigde Staten al te zien is maar pas op 15 september in Nederland verschijnt.

Dat dit tragische ongeluk haar echtgenote overkwam, is volgens Corinne vooral pech. Ze geeft God dan ook niet de schuld, zo vertelt ze in de documentaire: ”Ik heb God nooit verweten dat het is gebeurd. Het was gewoon echt pech. Meer pech kun je in het leven niet hebben.”

Bekijk hieronder de trailer van Netflix-documentaire ’Schumacher’

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen