Max Lucado
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 september 2021 door Redactie

Max Lucado heeft aneurysma in aorta: "Een serieuze aandoening"

Max Lucado heeft een aneurysma in zijn aorta. De bekende schrijver en voorganger van Oak Hills Church maakte dat bekend op zijn website A Letter from Max. "Een serieuze aandoening, al zal er op dit moment niet geopereerd worden. Mijn bediening wordt niet anders door dit nieuws."

"Ik wil even de tijd nemen om met jullie wat persoonlijk, medisch nieuws te delen", begint de schrijver zijn boodschap. "Pas ben ik gediagnosticeerd met een oplopende aorta-aneurysma. Omdat dit een serieuze aandoening is, wil ik dat jullie het van mij persoonlijk horen."

Bij een aneurysma in de aorta is er sprake van een abnormale uitstulping en verzwakking van de aorta, het belangrijkste bloedvat in het lichaam, dat de verbinding is tussen het hart en de de rest van het lichaam.

"We bidden dat de aneurysma niet groter wordt", vertelt Lucado, "op dit moment is er geen operatie gepland. Ik blijf mijn werk doen en houd me aan mijn verplichtingen. Mijn bediening wordt niet geraakt door dit nieuws. Het goede nieuws: ik voel me goed. Ik word door een uitstekend team behandeld. Maar het belangrijkste: ik ben in de handen van God. Weet dat ik onze hemelse Vader volledig vertrouw. Ik ben dankbaar voor jullie gebeden voor mij en mijn familie. Laat Zijn goede, goede wil gedaan worden."

In juli werd Lucado gediagnosticeerd met corona, terwijl hij ook was gevaccineerd. Hij herstelde en hervatte zijn taken in de kerk.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen