Trump
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 september 2021 door Patrick Goede

Trump en zijn 'christelijke adviseurs' richten nieuw nationaal bestuur op voor geloofszaken

Voormalig president Donald Trump laat weer van zich horen. Hij wil samen met Pastor Paula White, die Trump al langer adviseert, "doorgaan met het geweldige werk dat ze hebben gedaan" door allerlei religieuze leiders als adviseurs van hem te blijven gebruiken. Het gaat om 70 "uitvoerders" die volgens Religion News een National Faith Advisory Board moeten vormen. Een nationale adviesgroep van religieuze leiders om Trump heen.

Paula White kondigde tijdens een gezamenlijk telefoongesprek, dat geïnitieerd werd door Intercessors for America, aan dat de groep gaat lijken op de groep adviseurs die Trump voornamelijk van advies voorzagen bij zijn aanstelling in 2016. Dat waren toen vooral leiders van grote evangelische kerken in Amerika. 

"Die groep christelijke leiders groeide uit tot de meest robuste coalitie in de hedendaagse geschiedenis", aldus Paula White. Trump sprak tijdens het gesprek over de mogelijk om weer "terug aan de macht" te komen bij de volgende verkiezingen. "Er zijn intussen veel dingen gebeurd op religieus gebied en het zijn geen goede dingen. Eén van de meest eervolle dingen die ik mocht doen was vechten voor de Joods-christelijke waarden en principes die dit land hebben gevestigd", aldus voormalig president Donald Trump.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Gouverneurs die wetten tegen abortus aannemen en tegelijkertijd de covid pandemie verwaarlozen zodat nu ook KINDEREN op de IC worden opgenomen en de ziekenhuizen de vraag niet meer aankunnen en dan deze blanke bedrieger......crap them in the pussy.....al vergeten dommerikken met een christelijk sausje??
H
Triest hoe Christenen zich nog steeds laten bedriegen door deze man. Het binden van de groep (goed)gelovigen is zijn enige kans op herverkiezing.

Alles lijkt beter dan Biden en zijn immorele achterban. Maar dat maakt Trump nog steeds geen heilige; laat staan de gedroomde kandidaat voor rust, stabiliteit en integriteit. Hem opnieuw aan de macht helpen is mede schuldig zijn voor zijn gedrag. En voor het in stand houden van een ongekende verdeeldheid in war ooit één van de mooiste landen van de wereld was.
Je kunt het ook gewoon omdraaien. Trump houdt zich tenminste actief bezig met het christelijk geloof, wetend dat die christelijke achterban hem niet aan een verkiezingszege gaan helpen.

Daar tegenover Biden die het vermoorden van kinderen in de moederschoot goed praat.

Aan jou de keuze...
Toon meer antwoorden (8)