Jan Zijlstra
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

06 september 2021 door Patrick Goede

Jan Zijlstra opgenomen in ziekenhuis met corona: "We bidden voor hemelse assistentie"

Evangelist en gebedsgenezer Jan Zijlstra heeft een coronabesmetting opgelopen en is opgenomen in het ziekenhuis. Dat laat evangelist David de Vos weten op zijn Instagampagina: "Lieve vrienden, vandaag ontving ik bericht van de familie van Jan Zijlstra dat hij is opgenomen in het ziekenhuis wegens Corona."

Update: helaas is evangelist Jan Zijlstra inmiddels overleden. Lees hier meer.

De Vos vervolgt: "Op dit moment is hij hard aan het vechten tegen dit verschrikkelijke virus en heeft hij onze hulp middels jouw en mijn gebed hard nodig. Ik wil je daarom vragen, ook namens de familie Zijlstra, om in gebed om hem heen te staan." 

Ook staat De Vos stil bij de genezingsbediening van de voorganger en spreker: "Ik denk dat Jan voor meer zieken heeft gebeden in zijn leven dan wie dan ook in ons land. Bewogen, vol geloof en met zijn ogen op Jezus gericht. Nu hij zelf in de benauwdheid is: laten we de rollen omdraaien en voor hem, zijn leven en zijn familie bidden. Laten we hierbij ook in het bijzonder aan zijn vrouw Herma Zijlstra denken."

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door David de Vos (@david_de_vos_)

Tot slot deelt De Vos Psalm 91 vers 15: “Roept hij Mij aan, Ik zal hem antwoorden; Ik zal in de benauwdheid bij hem zijn, Ik zal hem uitredden en tot ere brengen.” Ruben Flach, directeur van Stichting Opwekking laat weten mee te bidden en ook presentatrice Sonja Silva bidt voor genezing: "Ach nee! Wij bidden mee voor volledige genezing in Jezus naam! Amen!"

Ook andere christenen reageren op het nieuws: "Kortgeleden is evangelist Jan Zijlstra opgenomen in het ziekenhuis wegens serieuze corona", schrijft Henk Medema op Twitter. "Oproep tot voorbede voor hem en zijn gezin." 

De reacties onder het Instagrambericht stromen binnen. Zo reageert Cora: "Jezus zei: Ik zal er zijn! Bidt en vertrouw! Afzender: Een corona weduwe." Ook emeritus pastor van de Schuilplaats in Culemborg, Bert Niehof, laat zijn medeleven blijken en deelt het bericht op zijn eigen Facebookpagina: "We bidden zeker mee! Onze God is een God van wonderen!"

De genezingsdiensten van Wings of Healing, waar Zijlstra voorganger is, worden voorlopig geleid door Armand Lefeu, de rechterhand van Zijlstra. 

Update: Inmiddels is evangelist Jan Zijlstra helaas overleden. Lees hier meer. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Beterschap en zegen!
E
Ik ben via jan zeilstra genezen en we bidden voor hem
E
Een biddende, hartelijke groet van de familie Van Hoogdalem voor u allen!
Toon meer reacties (8)