WEC Open dag
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 september 2021 door WEC

WEC Nederland organiseert open dag: 'Time to Act!'

Op zaterdag 2 oktober organiseert WEC Nederland weer haar open dag. Dit jaar met als thema: 'Time to Act!'

”De oogst is groot, maar arbeiders zijn er weinig…” Ondanks dat we in een tijd van verandering en onzekerheid leven, is dit een waarheid die blijft staan. Het is vijf voor twaalf, het is tijd om te handelen om uit te reiken naar de onbereikten. Op welke manieren kunnen wij dit doen en doen wij dit als WEC. Tijdens deze Open Dag willen we hier over nadenken met elkaar.

We nodigen u graag uit om er op zaterdag 2 oktober bij te zijn. Het ochtendprogramma wordt gevuld met samenzang, onder leiding van Lisa de Vries, gevolgd door een mooi dramastuk van Birte Papenhausen. Als spreker zal Jan de Jong ons meenemen in het dag-thema. Jan heeft jarenlange ervaring als zendeling op verschillende locaties, maar ook hier in Nederland als voorganger.

Kom gerust met het hele gezin, want ook voor kinderen van 0 tot 3 jaar is er een crèche en voor kinderen vanaf 4 tot 12 jaar een kinderprogramma.

In de middag zijn er verschillende workshops, zie op de website voor meer informatie. U bent van harte welkom op deze open dag in de Meerkerk te Hoofddorp. Vanaf 10.00 uur staat de koffie klaar en eindigt rond 16.00 uur met een hapje en een drankje.

Er zijn geen kosten verbonden aan deze dag, maar in verband met de catering vinden we het fijn als u zich opgeeft! Opgeven kan tot uiterlijk woensdag 22 september a.s. via deze website.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen