Kaylee
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

09 september 2021 door Patrick Goede

Kaylee werd verkracht: "Het was geen deel van Gods plan maar Hij heeft het gebruikt"

Kaylee vertelt bij Move haar schokkende levensverhaal. Terwijl ze in Canada is en daar leuke mensen ontmoet, dwingt een jongen haar tot seks terwijl ze het eigenlijk tot het huwelijk had willen bewaren. "Het was echt verschrikkelijk. Na die gebeurtenis was ik mijzelf niet meer. De dag erna had ik al last van paniekaanvallen en belandde ik in het ziekenhuis."

Kaylee is constant bang om de jongen weer tegen te komen en keert terug naar Nederland. Daar wordt ze opgenomen bij een instelling van de GGZ. Aan het begin van de coronacrisis neemt Kaylee een overdosis pillen en raakt in coma. "Niemand wist of ik überhaupt weer wakker zou worden. Maar toen ik weer wakker werd wist ik honderd procent zeker dat God een plan met mij had en dat dat plan nog niet voltooid was."

Kaylee vervolgt: "Toen ik dat besefte ben ik ook gaan leven naar Zijn plan en heb ik mijn leven in Zijn handen gelegd. Ik heb nooit meer op mezelf vertrouwd. God weet wat goed is voor mij. Natuurlijk is het wel een proces. Ik heb ook nog steeds last van mijn trauma, nachtmerries en herbelevingen. Daar heb ik ook nog therapie voor. Maar nu weet ik gewoon dat er Iemand is die mij kan helpen. Het klinkt misschien gek maar als ik dit niet meegemaakt had dan had ik ook niet zo'n diepe en intieme relatie met God gehad."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties