Behulpzame tiener
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

09 september 2021 door Patrick Goede

Tiener (15) staat elke ochtend vroeg op om zijn bejaarde buren te helpen

Er wordt vaak geklaagd over de jeugd van tegenwoordig. Ze zouden constant op hun telefoon zitten en zich verliezen in alles wat de wereld hen te bieden heeft. Maar de vijftienjarige Romemylion Mitchell laat zien dat het anders kan. Hij staat elke ochtend vroeg op om zijn bejaarde overburen te helpen. De dochter van het echtpaar breng online een ode aan de jongeman. "Hij maait het gras en checkt elke dag of ze oké zijn."

De gezondheid van het echtpaar is de laatste tijd achteruit gegaan. De tiener helpt het echtpaar daarom onder andere met de boodschappen. De vrouw des huizes moest onlangs naar het ziekenhuis vervoerd worden en toen Romemylion haar opzocht barstte hij volgens dochter Tiki in tranen uit.

De daden van naastenliefde door Romemylion Mitchell zijn voor velen een bron van inspiratie. Tot nu toe verzamelde de Facebookpost van dochter Tiki over Mitchells zorg voor het oude echtpaar al bijna 250.000 likes en 31.000 opmerkingen. Ook werd het bericht al 93.000 keer gedeeld. "God zegen hem", is één van de meest geplaatste commentaren.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen