Danny Gokey
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 september 2021 door Patrick Goede

Danny Gokey bezorgd om verplichte vaccinaties: "Teken van het beest ligt op de loer"

De christelijke zanger Danny Gokey die bekend werd door zijn deelname aan Idols heeft zich uitgesproken in de discussie over het verplicht vaccineren tegen het coronavirus. Gokey heeft zich zelf wel laten vaccineren maar vindt niet dat anderen daartoe gedwongen moeten worden. "De enige acceptabele gedachte is dat vaccinatie dé oplossing is voor COVID, dat is erg gevaarlijk", aldus Gokey volgens Faithwire.

Gokey denkt dat het zich uitspreken over de vaccinatiediscussie niet zonder risico voor hem is. "Ik betaal een grote prijs voor het feit dat ik hierover praat. Ik zou als extremist gezien kunnen worden waardoor ik geweerd word van radio en televisie. Mensen bedreigen mij dat ze niet meer naar mijn muziek gaan luisteren voor het stellen van vragen."

Gokey vervolgt: "Toen ik jonger was vroeg ik mij altijd af wat er in Openbaring bedoeld werd met dat er niet meer gekocht en verkocht zou kunnen worden zonder het teken van het beest. Nu begrijp ik dat dit door een crisis zal komen waarbij mensen denken dat ze alleen veilig zijn als ze het merkteken krijgen. Mensen zullen denken dat als anderen dit teken niet hebben ze een gevaar zullen zijn voor de samenleving. Klinkt dat herkenbaar?"

Gokey gelooft niet dat de vaccinatie al het teken van het beest is. Maar dat het wel op een soort zelfde manier tot stand zal komen. "Het gaat heel subtiel en dat is hoe verdeeldheid werkt. Het begint met een moreel argument om het teken te nemen en je er van te overtuigen dat je immoreel bent als je het niet doet."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Alle tijden laten zien dat voorafgaande aan de uitvoering van een agenda, deze vooraf is bepaald door belanghebbenden met uiteenlopende ideeën en wensen die de zaak ten goede moeten komen. Uiteindelijk zal ook de agenda van satan zichtbaar worden om zo zijn plan met de wereld te willen volvoeren. Als kind van God hebben we het geloof en het vertrouwen dat het plan van de Heere leidend is en uiteindelijk alle knie zich zal buigen voor de Koning der koningen. Richten we onze ogen op Hem?
N
De agenda van satan is al vanaf de zondeval zichtbaar ,hij wil dat de aarde weer woest en ledig wordt en Gods plan was en is ook bekend ,dat de aarde wemelt van het leven .Dat is de maatlat waarlangs we de wereldgebeurtenissen zuiver kunnen meten
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (2)