Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

03 september 2021 door De Hoop ggz

De Hoop ggz organiseert de Dag van Hoop in Dordrecht

Op zaterdag 11 september organiseert De Hoop ggz de Dag van Hoop in Dordrecht. Tijdens deze dag vinden er allerlei activiteiten plaats, waaronder een lofprijsevent met Gerald en Nelinda Troost en Jannica van Barneveld, een wandeltocht voor vrouwen, rondleidingen en meer.

Dit jaar kan de open dag die jaarlijks wordt georganiseerd door De Hoop, voor het eerst sinds de coronacrisis weer plaatsvinden. Tijdens de Dag van Hoop kunnen bezoekers een kijkje achter de schermen nemen bij De Hoop, een christelijke ggz-instelling voor mensen met een verslaving of psychische problemen.

Wandeltocht Dames kunnen de dag sportief beginnen door ‘s ochtends mee wandelen met de tocht van Vrouwen lopen voor Vrouwen, dwars door de Nieuwe Dordtse Biesbosch. Hiermee wordt sponsorgeld opgehaald op voor kwetsbare vrouwen. Na de tocht staat er een heerlijke high tea klaar voor de deelnemers.

Zingen met Gerald Troost Van 14.30 uur tot 16.00 uur is er een lofprijsevent, waarbij de muzikale invulling wordt verzorgd door Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Spreker en aanbiddingsleider Nelinda Troost zal spreken over het thema ‘Durf te hopen!’. Gerald, artiest en tevens medewerker bij De Hoop, zal deze middag zijn nieuwe nummer ‘Goede strijd’ voor het eerst live ten gehore brengen. Dit nummer schreef hij naar aanleiding van zijn baan als thuisbegeleider bij De Hoop.

Rondleidingen en meer Verder zijn er rondleidingen waarbij je kennismaakt met De Hoop en langs de verschillende gebouwen van Dorp De Hoop gaat. Daarnaast kun je gezellig shoppen bij een aantal kraampjes.

Vanwege de coronamaatregelen is het nodig om je van tevoren aan te melden.

Klik hier voor meer informatie

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

W
De Hoop is een geweldige instelling. Het heeft verreweg de beste resultaten in de verslavingszorg. Mensen die zijn afgekickt vallen ook niet zo snel terug in hun verslavingen. Dat heeft natuurlijk één heel belangrijke reden. God is betrokken. Jezus is betrokken in het proces van bekering, afkicken en wedergeboorte van de cliënt. Waar cliënten het offer van Jezus niet meteen aannemen zie je ook een sterker fundament om clean te blijven. Of ze komen later tot de conclusie dat Jezus zeker betrokken is geweest. En geven ze vaak alsnog hun leven aan