Stefen Wisniewski
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 september 2021 door Patrick Goede

Winnaar van Super Bowl trekt zich terug uit NFL om pastor te worden

Stefen Wisniewski was tien seizoenen lang professioneel American Football speler in de NFL maar kiest nu voor iets totaal anders. Hij heeft besloten pastor te worden. In een video op Twitter maakt Stefen zijn beslissing om te stoppen bekend: "Na tien seizoenen stop ik met de NFL. Ik heb er van gehouden maar mijn geest en lichaam zeggen mij dat het tijd is verder te gaan."

De 32-jarige Stefen vervolgt: "Wat ik nu ga doen? Ik word pastor. Het beste onderdeel van mijn leven is mijn relatie met Jezus Christus. Ik kan mij geen betere baan voorstellen dan mensen over Gods woord onderwijzen en Zijn liefde met mensen delen."

Stefen won tweemaal de Super Bowl, de hoogste titel in het American Football, met de Philadelphia Eagles en de Kansas City Chiefs. Over wat hij het meest aan de NFL gaat missen zegt Stefen. "Wat we geleerd hebben van het spelen in lege stadions is dat zonder publiek spelen weinig plezier oplevert. De adrenaline kick van het spelen voor meer dan 60.000 fans die mij en mijn team naar voren schreeuwen is één van de dingen die ik het meest ga missen. Net als het zien van al die gelukzalige gezichten bij het binnenhalen van de Super Bowl."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen