corona kerk
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

31 augustus 2021 door Redactie

Voorganger overleed bijna aan coronavirus: "Neem het vaccin"

Een Texaanse voorganger dringt er bij christenen op aan om het coronavaccin te nemen. Danny Reeves (49) kwam zelf bijna om het leven nadat hij besmet raakte met het virus, meldt Christian Headlines. "Ik wil niet dat jullie hetzelfde moeten meemaken", aldus Reeves tijdens een zondagochtenddienst in First Baptist Church in Corsicana.

"Het vaccin red je van het coronavirus, maar red niet je ziel. Ondanks dat het je in leven houdt, kan dat alsnog betekenen dat je leeft zonder God, ver bij de eeuwigheid vandaan. Als je voor de Heere Jezus kiest, zal Zijn bloed je bedekken en eeuwige redding bieden van zonde en ziekte", benadrukt Reeves.

De voorganger vertelt over de hevigheid van zijn ziektebed en waarom hij eerder niet gevaccineerd was. "Ik ben niet anti-vax. Ik was nog niet gevaccineerd, omdat ik dacht dat ik het niet nodig had", vertelt Reeves. "Ik heb geleerd dat COVID niet op die manier werkt. Het kan een gezond lichaam zwaar treffen, ook als je nog niet zo oud bent."

Reeves kwam met heftige coronasymptomen in het ziekenhuis terecht, waar hij vocht voor zijn leven. "Ik dring erop aan om de vaccinatie te nemen. Waarom? Omdat ik hoop dat je niet de vreselijke dingen hoeft mee te maken die ik heb meegemaakt. Ik geloof dat het mijn ziekenhuisopname had kunnen voorkomen." Voorganger Reeves benadrukt dat hij waarde hecht aan de vrijheid van keuze. "Je bent niets verplicht. Je bent vrij om te kiezen, maar ik heb geleerd dat er geen vrijheid van keuze meer is wanneer je aan de beademing ligt."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

T
Een vriend van mijn broer, 66 jaar oud, nooit ziek geweest, na zijn tweede prik heeft hij 3 weken dood op bed gelegen. vlgs de arts een "natuurlijke" doods oorzaak.
J
Wat Tim schrijft, gebeurt wereldwijd veel.Autopsie kan onomstotelijk aantonen dat gentherapie (Spike-eiwitten) de doodsoorzaak is. Families moeten dit eisen, want veel artsen zijn terughoudend en niet objectief.Het is makkelijk om via dit medium andersdenkenden van bijgeloof/kleineren te betichten. Maar eerlijker en moediger is het om de (voortgaande) ellende van gentherapie onder ogen te zien.

Ik twijfel er niet dat ook een groep gevaccineerden zich gaat afvragen waarom er plotseling zoveel mensen sterven, ook in NL. Plotseling?!
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (3)