The Chosen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

26 augustus 2021 door Patrick Goede

Populaire tv-serie 'The Chosen' over het leven van Jezus nu beschikbaar in 90 talen

Het eerste seizoen van de populaire tv-serie 'The Chosen' is nu beschikbaar in 90 talen, dat meldt CBN News. De serie die gaat over het leven van Jezus en aan populariteit blijft winnen begon in 2019. Inmiddels is er ook een tweede seizoen van de serie uitgekomen. De makers hopen in 2022 het derde seizoen uit te kunnen zenden. Ook het tweede seizoen is inmiddels in 30 talen beschikbaar.

"We gaan het aan een miljard mensen laten zien en we stoppen niet voordat Jezus is teruggekomen", zegt uitvoerend productent Derral Eves tegen Christian Headlines. "We wisten dat als we zo'n groot publiek wilden bereiken we het internationaal aan moesten pakken. De beste manier is om het dan in elk land beschikbaar te maken en te zorgen dat het gedownload kan worden."

Move Community sprak onlangs met de hoofdrolspeler van de serie, Jonathan Roumie. Hij vertelt in onderstaande video hoe het is om als acteur Jezus te vertolken: "Christus vertolken heeft er voor gezorgd dat ik de beste versie van mezelf wilde zijn."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen