Robby Dawkins
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 augustus 2021 door Patrick Goede

Robby Dawkins probeert laatste christenen Afghanistan uit te helpen: "Kom naar de grens"

De charismatische spreker en schrijver Robby Dawkins doet op Instagram een emotionele oproep aan de laatste christenen die nog weg proberen te komen uit Afghanistan. "Tenzij God helder tot je gesproken heeft dat je iets anders moet doen, kom naar de grens! Je komt niet weg via het vliegveld als niet al je papieren in orde zijn", zegt Dawkins met tranen in zijn ogen.

In een eerdere video liet Dawkins weten 15 christelijke leiders met gezinnen over de grens met Iran te hebbent gekregen. "We hebben nog een stuk of honderd mensen die wachten om het land te kunnen ontvluchten. We hebben jullie gebed en steun hard nodig."

Hij vervolgt: "Het is misschien gek om je Iran voor te stellen als een land dat uitkomst kan bieden maar ze hebben zich zeer hulpvaardig opgesteld voor mensen die aan de Taliban willen ontsnappen. Sommigen proberen vanavond nog weg te komen. Satan doet er alles aan om de ondergrondse kerk in het Midden-Oosten een halt toe te roepen."

Bekijk hieronder het verslag van Robby Dawkins aan de grens met Afghanistan.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Robby Dawkins (@robbydawkins)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Robby Dawkins (@robbydawkins)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Hoi, dit is echt wel dit type gast die je diplomatiek en/of militair zou verguizen, maar die het wel gewoon wel eventjes voor elkaar bokst allemaal.