Antifa
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

25 augustus 2021 door Redactie

Antifa gooit vuurwerkbom richting baby tijdens aanbiddingsconcert

Nietsvermoedend ging Jamee Anatello met vijf van haar acht kinderen naar een aanbiddingsconcert in een park in Portland. Leden van Antifa, een extreemlinkse organisatie, vielen het park binnen en gooiden een vuurwerkbom richting een baby van 8 maanden oud. "Waar is je God nu?", schreeuwde de man die de stungranaat gooide in de richting van het christelijke gezin, aldus de Christian Post.

Anatello had nooit verwacht dat Antifa zou verschijnen bij de aanbiddingsbijeenkomst. "Ik beoordeel altijd heel streng wanneer ik mijn kinderen wel en niet meeneem", aldus de moeder. De gewelddadige demonstranten arriveerden bij het evenement in het park nog voor het begonnen was. "Op dat moment waren er waarschijnlijk meer leden van Antifa dan christenen", getuigt Anatello.

Antatello vertelt over de aanval van Antifa en het effect op haar kinderen. "Mijn kind van zeven raakte in shock, terwijl mijn kindje van negen jaar oud huilend, bedekt met pepperspray, paniekerig naast mij stond", aldus Anatello. De leden van Antifa schreeuwden dingen als "Wees gegroet satan!" en "Waar is jullie God nu?" volgens de moeder. Vervolgens werd er een vuurwerkbom gegooid in de richting van het gezin. Anatello weet niet zeker of de bom bewust in hun richting werd gegooid. "We werden van alle kanten aangevallen", stelt Anatello. "Mijn man verdedigde mij en onze kinderen en probeerden de eieren en andere voorwerpen op te vangen die naar ons werden gegooid zoals eieren, verf, flessen met uitwerpselen en explosieven."

Een vriendin van Anatello voorkwam dat het dochtertje van Anatello gewond raakte. Zij kon nog net op tijd haar arm voor het gezicht van de baby houden en zo de stungranaat weren. De arm van Anatello's vriendin raakte verwond en laat zien wat de gevolgen hadden kunnen zijn voor de baby, wanneer de bom werkelijk in haar gezicht terecht was gekomen. Anatello wilde haar verhaal vertellen aan lokale media. "Antifa is gevaarlijk en moet gestopt worden. Elke zender weigerde mijn verhaal te vertellen!", aldus de verontwaardigde moeder. 

Bekijk beelden van de inval door Antifa in de onderstaande video.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

G
Erg voor die mensen. Ergerlijk dat ze niet haar verhaal kan delen in de media. Houd vol in het chr geloof. Daar gaat het over vrede en liefde in je hart. Antifa is het kwaad net als de islam en het marxisme. Ze kennen geen liefde dan de eigen liefde. Hun weg is een doodlopende weg. ZIJN weg is een doorlopende weg.
Wie heeft dáárop nou een minnetje gegeven....
Antifa en BLM zijn twee pijlen uit min of meer de zelfde marxistische koker. Ze leggen met dwang hun mening op en merkwaardig genoeg wordt hen geen strobreed in de weg gelegd.
Toon meer antwoorden (1)
Toon meer reacties (2)