Samuël Boujadi
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

27 augustus 2021 door Patrick Goede

Mooi: Harderwijkers staan perplex na gebed voor genezing

Het is eind 2020 en Samuël Boujadi, die helaas nog steeds vermist wordt, trekt met twee andere christenen Harderwijk in om van Gods genezende kracht te getuigen. De jongens die aangesproken worden en gebed ontvangen weten niet wat hen overkomt!

Er is op het moment een ultieme zoekpoging aan de gang om het lichaam van Samuël boven water te halen. Klik hier om deze actie te steunen.

Ja ik steun deze laatste zoekactie naar Samuël

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

N
Zijn deze gebedsgenezers nog eens terug gegaan naar die jongelui die ineens genezen waren van hun kwalen? Hadden ze nog steeds geen pijn? Toetsen lijkt mij heel verstandig, de duivel kan ook tijdelijk “genezen”. En waarom is die blinde man nog steeds blind of wordt daar niet voor gebeden? Waarom gaan ze niet naar een ziekenhuis om te bidden voor genezing op oncologie? Er wordt mij iets té snel gewapperd met “Jezus heeft je genezen” onder mensen op straat die even niets meer voelen maar als ze thuis komen??????
N
Ga op straat de liefde van God verkondigen, de liefde die Hij ons gaf door Zijn eniggeboren Zoon aan het kruis te offeren voor de zonden van de gehele mensheid, Hem op liet staan uit de dood en door geloof in Hem gered te zijn en eeuwig leven te krijgen. Bidt dat mensen op straat dit mogen en zullen aannemen, tot hun redding.
Toon meer antwoorden (1)