John Ramirez
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

19 november 2021 door Patrick Goede

Voormalig satanist John Ramirez deelt indrukwekkend getuigenis van bezoek aan de hel

John Ramirez gaf 22 jaar geleden zijn leven aan Jezus. De 57-jarige predikant had jarenlang als satanist occulte rituelen uitgevoerd en mensen overgehaald om zich aan te sluiten bij zijn duivelse praktijken. Op de avond van zijn bekering werd hij 'meegenomen naar de hel'. Ramirez: "Het was een levensveranderende, bovennatuurlijke ervaring."

Hij vervolgt: "Ik trad buiten mijn lichaam en kwam in een trein naar de hel terecht. Er zaten mensen in die waren bevangen van angst, ik kon hun gezichten niet zien maar ze wisten dat ze ergens heen gingen en niet terug konden. Ook Izebel, een demonische macht, bevond zich in de trein. Ze noemde mij in een demonische taal een verrader."

In de hel ziet Ramirez mensen die hij kent die nog occulte praktijken uitvoerden op aarde. "God vertelde mij later dat zij zich niet zouden bekeren." Deze ervaring beweegt Ramirez tot het delen van het evangelie met een ieder die het maar wilt horen. Hij kwam als jongen van 8 al in aanraking met het occulte door de spiritualiteit van zijn ouders. Bekijk hieronder een uitgebreide video met zijn boeiende getuigenis. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Helaas is dit verhaal over satan en satanisme een waar getuigenis. Verzwijgen mag niet omdat recht gedaan moet worden aan de slachtoffers van satanistisch kindermisbruik, mensenhandel en porno. Deze video heeft onverwacht een actuele politieke lading. Er is aangifte gedaan door een klokkenluider. Jezus zegt...Alles wat jullie in het donker zeggen, zal in het licht worden gehoord, en wat jullie binnenskamers in iemands oor fluisteren, zal van de daken geschreeuwd worden.