Martin Brand
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Levensverhaal

20 augustus 2021 door Redactie

Terugluisteren: Martin Brand vertelt over zijn echtscheiding

Martin Brand kennen veel mensen vooral als zanger, maar de afgelopen jaren is er veel veranderd. De meest ingrijpende verandering in het afgelopen jaar was zijn scheiding. Onlangs was hij te gast bij Groot Nieuws Radio en vertelde de zanger hierover.

Brand: "Als een relatie ‘duurzaam ontwricht’ is, dan is dat al jaren zo, en dat gold ook voor ons. De liefde was niet het probleem, maar in de praktijk van het leven konden we elkaar niet meer vinden. Dan sta je voor je gevoel allebei alleen, terwijl je in de laag daaronder sterk voelt: jij bent wel mijn man of vrouw, de vader of moeder van mijn kinderen. We zijn samen volwassen geworden, en dat gaat niet van de een op andere dag mis.”

“Ik herinner me het moment in Harderwijk na de samenkomst, dat ze naar me toe kwam en zei: Ik heb de laatste spulletjes ingepakt, loop je nog even mee? Die wandeling duurt dan heel lang. Je knuffelt nog een laatste keer, huilt, kijkt elkaar aan en zegt: ik hou van je. En dan rijdt je ex-vrouw weg met de boedelbak. Heel dubbel en onwerkelijk, maar voor ons vooral ook: onafwendbaar.”

Klik hier om het volledige gesprek terug te luisteren

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Zo verdrietig dit!

Onze tegenstander (Diabolos/Verwarringstichter/Uiteendrijver) lacht in z'n vuistje:

het is m weer gelukt.

Ik geloof dat wanneer wij ons onderwerpen aan God én weerstand bieden aan de duivel, deze van ons zal wegvluchten!

Zullen we gaan vasten en de Allerhoogste smeken onze huwelijken te redden? Of laten we dit, schouderophalend, gebeuren? Zeg het maar.