Anne Graham Lotz Jonathan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 juli 2021 door Patrick Goede

Kleinzoon Billy Graham op IC door corona: "Fysiek ben ik uitgeput maar ik mocht over Jezus vertellen!"

De kleinzoon van Billy Graham, Jonathan Lotz, ligt in kritieke toestand op de Intensive Care vanwege corona. Zijn moeder Anne, de dochter van Bily Graham, roept haar volgers op Instagram op om voor hem te bidden. "Vijftig jaar geleden mocht ik hem in mijn armen houden en nu leg ik hem in de armen van Jezus."

Zowel Jonathan als zijn moeder hebben al voor hete vuren gestaan, ze overleefden namelijk allebei kanker. Ondanks de kritieke toestand van Jonathan op de IC deelt zijn moeder mee dat hij in geestelijke zin super bezig is. "Hij zei dat hij fysiek uitgeput was maar geestelijk gezien overstroomde van blijdschap. Hij schreef: 'Ik had het voorrecht om over Jezus te vertellen aan het zorgpersoneel van de IC. Wat een Redder! God is zo goed.'"

Ze schreef dat haar zoon vruchtbaar was in het land der verdrukking. Tot slot vroeg ze om aanhoudend gebed voor haar zoon en een voorspoedig herstelproces. "Wees bemoedigd dat God jouw gebeden hoort en verhoort. Geef niet op. Bid dat hij niet aan de beademing hoeft en dat zijn longen weer met zuurstof gevuld zullen worden. Mijn hart is vol van dankbaarheid voor jullie gebeden."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen