Redactie CIP.nl
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

30 juli 2021 door Jeffrey Schipper

Redactie CIP.nl viert zomervakantie

Vanaf zaterdag 31 juli publiceert CIP.nl twee weken lang geen nieuwe artikelen in verband met de zomervakantie. Dat betekent dat in die periode ook geen CIP-nieuwsbrief verschijnt. Vanaf maandag 16 augustus hopen we jullie weer te informeren en te inspireren met nieuwe artikelen.

Op onze Facebookpagina verschijnen de komende weken de best gelezen artikelen in het afgelopen half jaar. Het CIP-team wenst jullie allemaal een fijne vakantie toe!

Bekijk hier ons archief van beste stukken.

Neem ook een kijkje op onze videopagina met honderden interviews.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

We zullen jullie missen, maar wij willen jullie graag een hele goede vakantie toewensen!
Eerlijk gezegd... wel fijn die vakantie, om even met niet zoveel verschillende onderwerpen steeds geconfronteerd te worden... pfff....(ik vind het niet altijd makkelijk) heel fijne vakantie toegewenst aan iedereen
Met Anita TAMMER vind ook ik het fijn om een poosje niet geconfronteerd te worden met allerlei onderwerpen, waarop ik dan altijd ook weer zo nodig moet (nou ja, moet?) reageren.

Mijn vriend en huisgenoot heeft mij er meerdere keren op aangesproken, dat ik niet zo vaak boven achter m’n computer moet gaan zitten: ‘Blijf nou es gezellig beneden.’ Hij is nu wel héél erg blij met de vakantie van de redactie van het CIP.

Genieten jullie ervan!

Toon meer antwoorden (2)
Toon meer reacties (6)