Complementaire zorg in het licht van de Bijbel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

22 juli 2021 door Redactie

Samenvattend handboek levenswerk Gerard Feller complementaire zorg en de Bijbel

In bescheiden kring, geheel passend bij zijn aard, heeft auteur Gerard Feller van Stichting Promise op zaterdag 17 juli jl. het eerste exemplaar in ontvangst genomen van het boek Complementaire zorg in het licht van de Bijbel. Het fraai geïllustreerde boek telt 370 pagina’s en bevat een compilatie van een deel van zijn levenswerk.

Het gaat over gezondheid voor ziel, geest en lichaam en wat de Bijbel daarvan zegt. Het boek is niet los te koop. Het hoort bij de gelijknamige opleiding (4 dagen verspreid over 3 maanden) die in het najaar wordt aangeboden.

Gerard Feller (70) treedt eind van dit jaar terug als directeur van Stichting Promise. Hij en zijn vrouw Coby Feller hebben zich ruim 40 jaar als pioniers ingezet voor onderwijs en trainingen op het gebied van gezondheid voor heel de mens, vanuit een bijbels holistisch mens- en wereldbeeld. Gerard Feller is belijdend christen, Bijbelkenner en psychosomatisch fysiotherapeut. Zijn opvolger bij Stichting Promise is ds. Roelof Ham, uit Delfzijl.

Het boek ‘Complementaire zorg in het licht van de Bijbel’ hoort bij de gelijknamige opleiding voor christelijke zorgprofessionals, pastoraal werkers en life-coaches.

Doelgroep
Het boek ‘Complementaire zorg in het licht van de Bijbel’ hoort bij de gelijknamige opleiding voor christelijke zorgprofessionals, pastoraal werkers en life-coaches. Zij kunnen de opleiding, die op Hbo niveau is, vanaf 2022 online volgen. De online opleiding wordt gefaciliteerd door opleidingsinstituut Gezond & Weldoen. Christencoaches, pastoraal werkers, studenten theologie en integraal werkende medici vormen de doelgroep.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen