Gebedswandelingen parlement
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

21 juli 2021 door Jeffrey Schipper

Christenen gaan zeven keer biddend om Nederlands parlementsgebouw lopen

'Vanaf 23 augustus zal de Tweede Kamer voor een aantal jaren gehuisvest zijn in het voormalige ministerie van Buitenlandse Zaken, ‘de Apenrots’ naast Nieuw-Babylon. Alle reden om, voordat de volksvertegenwoordigers naar binnen gaan, rondom dit nieuwe gebouw te getuigen dat wij erop vertrouwen dat de God van Abraham, Isaak en Jacob alles in Zijn hand heeft', stelt voormalig ChristenUnie-Kamerlid Eppo Bruins via Facebook.

Bruins vervolgt: 'Daarom hebben we zeven avonden apart gezet om zegenend om dit gebouw heen te trekken en te bidden voor ons parlement, voor de overheid en voor de toekomstige besluitvorming die hier zal gaan plaatsvinden. Kom je ook? We ontmoeten elkaar bij de ingang met de gouden poorten. Aanmelden is niet nodig.'

In de week 16-22 augustus willen christenen de gebedswandelingen afleggen. De initiatiefnemers stellen op hun website: 'Op ieder van de dagen 16 tot en met 22 augustus zullen wij stipt om 20:00 uur met een groep gelovige bidders rond het gebouw lopen, startend vanaf de goudkleurige ingang, om zo dit territorium van macht te claimen als Gods domein. We zullen zeven sjofars meedragen. Na afloop van de ronde zullen de sjofars klinken en zullen we met elkaar bidden voor een overheid die trouw is aan Gods Woord.

De zevende dag, op zondag 22 augustus zullen we zevenmaal rond het gebouw lopen, zevenmaal op de sjofar blazen en al juichend verkondigen dat - met Gods kracht - het volk klaar is om het gebouw in te nemen. Zo willen we God verheerlijken en claimen dat Hij zal waken over alles wat de komende 6 à 7 jaar in dat gebouw zal gebeuren.'

Klik hier voor meer informatie

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

K
En dan dondert dat gebouw in elkaar? En één stukje muur blijft staan? En wie zullen we daar dan aantreffen?
Ik denk dat de mensen die aan deze manifestatie meedoen zichzelf erg belachelijk maken. Bepaald treffend is al de 'Jericho-achtige' reactie hierboven van Kees Van der Vliet!

Het heeft in christelijke zin werkelijk geen enkele betekenis, dat heb ik gemotiveerd. Het volk zou klaar staan om het gebouw in te nemen. Waaraan doet dat ook alweer denken? Laat men tot bezinning komen en deze happening afblazen! De God van de aartsvaders heeft (dit) alles in zijn hand? En God, de Vader van Jezus Christus dan? Hij ook?
Toon meer antwoorden (4)
Toon meer reacties (5)