Israel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 juli 2021 door Patrick Goede

Israëlisch reisbureau komt met virtuele online cursus over Israël voor christelijke rondleidingen

Een Israëlisch reisbureau, Keshet Journeys, biedt een online cursus aan voor buitenlanders die groepen christenen willen rondleiden in Israël, of gewoon meer van het land willen weten. Ondanks de beperkende coronamaatregelen kun je zo dus op afstand al veel over het land te weten komen. Dat meldt All Israel News.

Het gaat om een studieplatform met live beelden en zelfs een 360 graden virtuele tour langs alle Bijbelse plekken in het land. Er wordt veel Bijbelse en historische kennis gedeeld. Ook worden er quizen gebruikt om de kennis te toetsen. Zo is Jeruzalem bijvoorbeeld opgedeeld in 16 verschillende gebieden met elk hun eigen quiz. 

Marnix Van Ede is directeur zakenrelaties bij Keshet Journeys en vertelt: "We hebben fantastische rondleidingen hier in Israël maar niet genoeg christelijke of Messiasbelijdende Joodse gidsen. Daarom hebben we deze online cursus op poten gezet zodat voorgangers, leiders en iedereen die dat wil de informatie kan verkrijgen die een gids in Israël nodig heeft."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen