Vrouwen lopen voor Vrouwen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

13 juli 2021 door Redactie

Vrouwen lopen voor Vrouwen: 11 september door de Nieuwe Dordtse Biesbosch

Heerlijk wandelen en tegelijk omzien naar anderen. Dat is het uitgangspunt van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Op 11 september is er een mooie wandeltocht vanaf Dorp De Hoop de nieuwe Dordtse Biesbosch in. Met deze wandeling wordt geld opgehaald voor vrouwen die in de prostitutie terecht zijn gekomen of verslaafd zijn.

Deze wandeling gaat over dijkjes met weidse uitzichten, over vlonderpaden en langs glinsterende waterplassen met veel vogelsoorten. De tocht gaat door een afwisselende en rustgevende omgeving. Na afloop van de tocht worden de deelnemers in de watten gelegd met een heerlijke high tea. Kortom, een fijne dag uit om gezellig samen te beleven met vriendinnen, zussen of wandelmaatjes. Er kan gekozen worden uit twee afstanden; 12 of 23 km.

De tocht is een sponsorwandeltocht, waarmee geld wordt opgehaald voor vrouwen in nood. Bij De Hoop worden vrouwen geholpen die kampen met een verslaving of psychische problemen. Terwille helpt vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie. De inzet van de wandelaars bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maakt het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken.

’s Middags is er nog van alles te beleven op Dorp De Hoop. Een optreden van Gerald Troost en Jannica van Barneveld. Nelinda Troost spreekt over het thema “Durf te hopen” Er zijn gezellige kraampjes met leuke en lekkere producten. Kortom een dag waarop veel te beleven is.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen