Christelijke actrice
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

12 juli 2021 door Patrick Goede

Christelijke actrice bidt voor TV host na flinke kritiek op huwelijk

De christelijke actrice Tabitha Brown staat bekend om haar positieve houding en krijgt ook steed meer volgers op social media. Dat is niet onopgemerkt gebleven bij TV host Wendy Williams die haar kijkers mededeelde dat ze weinig vertrouwen heeft in het huwelijk van Brown. De actrice reageerde daarop met liefde en een oproep tot gebed voor Williams. Dat meldt de Christian Post.

Tabitha en haar man trokken met weinig geld richting Los Angeles om daar de droom van Tabitha als actrice en influencer na te jagen. Tabitha's man ging als politieagent werken om de carrière van zijn vrouw te kunnen ondersteunen. Het duurde uiteindelijk 15 jaar voordat de actrice eindelijk succes had in de entertainmentindustrie. De twee zijn al langer dan twintig jaar getrouwd.

Williams bekritiseerde de toewijding van het echtpaar richting elkaar. "Ik heb er ook zo eentje gehad. Die zei: 'Ik verdien het geld wel, ga jij je dromen maar leven.' Kijk eens hoe dat heeft uitgepakt. Ik denk dat dit huwelijk heel snel in zwaar weer terecht zal komen." Williams verwees hiermee naar haar eigen problemen met ex-man Kevin Hunter, die beschuldigd wordt van een buitenechtelijke affaire.

Tabitha Brown deelt op YouTube haar medelijden met Williams en begint vervolgens voor de presentatrice te bidden. "Ik bid dat je iemand zult ontmoeten die zal zien wanneer je niet lekker in je vel zit. Iemand die ziet wanneer je steun nodig hebt", aldus Brown die hoopt dat Williams een liefdevolle relatie mag krijgen met iemand die geworteld is in Jezus Christus.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen