Daniël van Deutekom
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

08 juli 2021 door Jeffrey Schipper

Daniël van Deutekom deelt "goed nieuws" over in Italië vermiste evangelist

"Vandaag is het de twaalfde dag dat we zoeken naar onze goede vriend Samuël Boujadi. Gelukkig kunnen we 'goed nieuws' delen", stelt evangelist Daniël van Deutekom in een nieuwe video-update naar aanleiding van de vermissing van de Nederlandse evangelist. Samuël is vermoedelijk verdronken tijdens zijn vakantie in Italië. Zijn lichaam is nog altijd niet gevonden.

"Onze aanvraag voor een benzineboot is goedgekeurd. We hebben nu toestemming om met een speurhondenteam het meer op te gaan. Dit is goed nieuws, maar tegelijkertijd ook confronterend. Er zijn acht locaties in beeld en bij één van die locaties is een speurhond het water ingesprongen. Omdat het meer enorm diep is (83 meter, red.) kan de lokale brandweer daar weinig betekenen. Daarom komt een Nederlands team met specialisten deze kant op om met een robot naar de bodem te gaan."

Twaalf dagen geleden besloot Samuël in het meer van Bracciano een zwemtocht te maken. Toen hij na enkele uren niet terugkeerde, werd er alarm geslagen. Er werd direct een grootse zoekactie op touw gezet waarbij onder meer een helikopter betrokken was. Het grote kratermeer is bekend vanwege de koude onderstromen die levensgevaarlijk kunnen zijn voor zwemmers.

De vader van Samuël vertrekt één dezer dagen naar Italië. "We hopen snel meer duidelijkheid te krijgen", zegt Daniël. "Blijf met ons in gebed en steun deze actie via deze pagina."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

M
O God, laat Samuel spoedig gevonden worden !