Andy Williams
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 juli 2021 door Patrick Goede

Voormalig drummer Casting Crowns nog steeds aan de beademing; been geamputeerd

Voormalig drummer Andy Williams van de christelijke band de Casting Crowns ligt nog altijd aan de beademing in het ziekenhuis. Helaas is ook zijn been "tot boven de knie" afgezet nadat hij vorige week zondag met zijn motor in botsing kwam met een ander voertuig, op weg naar de kerk. "Er zijn veel onzekerheiden maar we dienen een God die weet wat Andy nog tegen zal komen", zegt de kerk in een verklaring volgens Faithwire.

"We willen Andy en zijn familie de financiële middelen geven die ze nodig hebben deze en de komende weken", zegt de kerk verder in het statement. "We hebben een doel gesteld van 250.000 dollar. Maar we willen het gezin overvloedig zegenen zodat zij zich volledig kunnen focussen op Andy's herstel. Veel Amerikanen zijn namelijk niet verzekerd voor dergelijke ziektekosten. Inmiddels is al 22.000 dollar opgehaald.

Van mensen die niet in staat zijn om bij te dragen wordt gevraagd om te bidden voor Andy en zijn gezin. Pastor Jeff Boye van de Grace Chapel Church waar Andy Williams lid van is, zegt dat het gezin ontzettend dankbaar is voor alle steun en het gebed dat ze tot nu toe hebben mogen ontvangen. "Terwijl ze vervolgplannnen van het medische team ontvingen wat betreft de toestand van Williams, ervoer de familie een tastbare vrede. Ons gebed is dat ze geen moeilijke beslissingen zullen hoeven nemen en dat God die beslissingen voor hen maakt."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen