Tim Stephens
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 juli 2021 door Patrick Goede

Canadese pastor Tim Stephens vrijgelaten uit de gevangenis: "Ik ben God dankbaar"

De Canadese pastor Tim Stephens die op 14 juni werd opgepakt vanwege het organiseren van kerkdiensten die niet voldeden aan de coronamaatregelen, is weer vrijgelaten. Stephens is blij dat zijn gemeente overeind is gebleven. "Vandaag is een dag van dankbaarheid", laat hij bij Rebel News weten.

De voorganger van de Fairview Baptist Church in Calgary is blij dat hij weer vrij is. "Ik ben blij dat de maatregelen over zijn en ingetrokken worden, net als de straffen van de rechter die daarbij komen kijken." Stephens werd ontdekt door een politiehelikopter bij het organiseren van één van zijn diensten in de buitenlucht. Kort daarna werd hij thuis opgepakt onder toeziend oog van zijn huilende kinderen.

"Boven alles ben ik God dankbaar. Dankbaar dat Hij onze kerk gebouwd heeft en in leven gelaten heeft. Ik ben dankbaar dat Hij mij, mijn vrouw en mijn gezin, de kracht gegeven heeft en dat door dit alles heen mensen de liefde van de Heer Jezus Christus hebben leren kennen", aldus pastor Stephens. 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

J
Prachtig getuigenis is dit!De gang van zaken zijn allemaal stappen in The Great Reset van Klaus Schwab en invloedrijke club van vele politici wereldwijd. 'Volksgezondheid' als excuus om het christendom weg te krijgen. Hoe gaan Nederlandse dominees/voorgangers reageren als hun kerkgebouw niet meer open mag vanwege corona'gevaar'? Ook hier zijn genoeg politici die zo denken.
W
Dit zijn allemaal satanisten. Ze zullen bij de wederkomst van Jezus allemaal vernietigd worden. Als kaf zullen ze in het vuur worden geworpen. Hun namen worden voor eeuwig uitgewist. Niemand zal meer aan hen denken.
Toon meer antwoorden (1)