peuterbijbel
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 juli 2021 door Redactie

Gratis peuterbijbel voor elke pasgeboren baby

Ouders die tussen 1 juli 2021 en 30 juni 2022 een baby krijgen, kunnen in deze periode een gratis peuterbijbel ophalen in de christelijke boekhandel. Daarvoor moeten ze een geboortekaartje of geboortebewijs van hun zoon of dochter kunnen tonen. Met deze actie wil De Wonderwolk zoveel mogelijk kinderen en gezinnen bereiken met Gods liefde.

De Wonderwolk ontwikkelt materialen voor de geloofsopvoeding van jonge kinderen van circa 2 tot 6 jaar. Aisha Meel heeft De Wonderwolk opgericht vanuit een verlangen om Gods liefde te delen met kinderen. ‘Ik doe dit vrijwillig en heb geen winst voor ogen met De Wonderwolk. Toch groeit het werk van de Wonderwolk en is het de afgelopen jaren gezegend. In mijn hart is een verlangen gegroeid om zoveel mogelijk kinderen onze nieuwe Peuterbijbel te geven. Dit wil ik doen door middel van een weggeefactie.’

Meer dan 90 christelijke boekhandels doen mee met de actie. Die sluit prachtig aan bij de missie van veel van hen om in hun omgeving het evangelie te verspreiden en mensen kennis te laten maken met het christelijk geloof. Is er in een dorp of stad geen christelijke boekwinkel, dan kunnen ouders online terecht op de website van De Wonderwolk.

Hoe werkt het?
Ouders kunnen van 1 juli 2021 tot 30 juni 2022, binnen drie maanden na de geboorte, het geboortekaartje of -bewijs van hun eigen baby laten zien in een deelnemende boekhandel. Ze ontvangen daar de Wonderwolk Peuterbijbel cadeau. Er is één peuterbijbel per baby beschikbaar. Op www.dewonderwolk.nl/peuterbijbel is alle informatie te vinden, inclusief een lijst met deelnemende boekhandels.

Lees en Luister
Deze actie wordt ondersteund door Lees en Luister, het platform dat publiekscampagnes rond het christelijke boek organiseert namens de BCB. De BCB behartigt de belangen van christelijke boekhandels en uitgevers.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen