tieners
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

05 juli 2021 door De Hoop ggz

Digitale polikliniek van De Hoop ggz start met zelfbeeldtraining voor tieners

Eind juli 2021 start de zelfbeeldtraining ‘BE YOU!’ voor tieners, die volledig online wordt gegeven. Na acht groepsbijeenkomsten zullen zij een meer realistisch, positief zelfbeeld hebben. Met dit unieke aanbod kunnen jongeren in heel Nederland en erbuiten deelnemen.

De training wordt gegeven door orthopedagogen van de digitale polikliniek Hoop Online. De training is voor tieners die best wat positiever over zichzelf mogen denken. Het is een groepstraining, waardoor jongeren elkaar kunnen helpen en merken dat er ook anderen zijn die worstelen met een negatief zelfbeeld.

In acht groepsbijeenkomsten wordt er geleerd om positiever naar zichzelf en de wereld te kijken. Samen met de trainers wordt gewerkt aan het zelfbeeld door het maken van opdrachten. Deze zijn gericht op het ophalen van positieve gedachten. Hoe meer dit geoefend wordt, des te makkelijker de aandacht gaat naar positieve eigenschappen.

De eerste training vindt plaats op vrijdagmiddag 23 juli en wordt wekelijks gegeven.

De Hoop ggz
De Hoop ggz is een christelijke ggz-instelling en helpt op een betrokken en deskundige wijze kinderen, jongeren en volwassenen met psychische problemen of verslavingsproblemen om tot herstel te komen in een liefdevolle omgeving.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen