Just Read It!
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 juli 2021 door Just Read It!

Just Read It! lanceert Basiscursus Catechese

Just Read It! heeft een Basiscursus Catechese gelanceerd. Met deze cursus, die online te volgen is, kunnen (beginnende) catecheten zich toerusten om hun vaardigheden in het geven van catechisatie te verbeteren. Jan Willem Baars, cursusontwikkelaar Just Read It!: We hopen dat catecheten gaan ervaren dat deze cursus echt wat kan bieden. Ik gun iedere catechisant die (nóg) betere catecheet.

De cursus is opgebouwd vanuit verschillende modules. Aan de hand van een doeboek worden deze modules doorlopen in behapbare onderdelen. Zo kunnen cursisten op een laagdrempelige wijze zich bijscholen om dichter bij de catechisanten te kunnen komen en de wijze van kennisoverdracht laten groeien.

De cursus is in samenwerking met het toerustingsplatform Goed in vorm ontstaan. Via dit platform is de cursus ook te vinden en te volgen. Jan Willem Baars: "Door de samenwerking met Goed in vorm is het mogelijk om voor Just Read It! een professionele cursus neer te zetten."

De cursist kan de cursus zelfstandig volgen via www.justreadit.nl/cursus. De cursus staat los van de catechesemethode Just Read It! De cursus is na aanmelding gratis en geheel in eigen tijd te volgen. Het is ook mogelijk om de antwoorden van feedback te laten voorzien door een professional.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen