Kandidaat A. J. R. Treur
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

29 juni 2021 door Jeffrey Schipper

Nieuwe dominee voor hervormd Bodegraven: A. J. R. Treur

Kandidaat A. J. R. Treur (foto) gaat in Bodegraven voor het eerst als gemeentepredikant aan de slag. De gemeente was vacant sinds het vertrek van ds. M. J. van Oord naar Delft. Treur bedankt voor beroepen uit Benthuizen, Giessen-Oudekerk, Vlaardingen en Zegveld.

Ds. M. Dubbelman (Giessen-Nieuwkerk) heeft een beroep van de hervormde gemeente in Giessendam-Neder-Hardinxveld (wijk Noord) aanvaard en volgt daar ds. B. C. Haverkamp op. Ds. E. F. Quaak-Kloet neemt afscheid van Prinsenbeek en aanvaardt een beroep van de protestantse gemeente in Aagtekerke-Domburg.

Ds. J. W. Verboom denkt de komende weken na over een vertrek uit Groot-Ammers. De predikant heeft beroepen uit Capelle aan den IJssel (Westerkerk) en Emst ontvangen. De protestantse gemeente Oostpoort in Gouda ziet ds. G. J. Roest uit Huizen graag komen.

Ds. S. J. Verheij blijft trouw aan de hervormde gemeente in Barneveld. De predikant bedankt voor een beroep uit Ouderkerk aan den IJssel. Ook de hervormde gemeente in Sliedrecht (wijk 3) zoekt verder naar een gemeentepredikant, omdat ds. J. K. M. Gerling (Wapenveld) heeft bedankt.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen