Britney
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 juni 2021 door Patrick Goede

Britney Spears wil einde aan 13 jaar lang toezicht: "Ik breng het liever bij God"

In 2008 werd zangeres Britney Spears vanwege een zenuwinzinking en verschillende persoonlijke problemen onder het toezicht van haar vader gesteld. Hij kreeg hiermee bijna de volledige zeggenschap over haar doen en laten. Haar financiën en persoonlijke documenten lagen niet meer binnen haar bereik en ze werd onderworpen aan tal van therapieën en therapeuten. Nu zegt Spears tegen de rechter dat ze klaar is met die betutteling en "liever met haar problemen naar God toe gaat", dat meldt de Christian Post.

Het vermogen van de zangeres zou inmiddels 60 miljoen dollar bedragen. Ook was ze jurylid bij The Voice en gaf ze een wereldtour. Toch zou Spears nog niet in staat zijn om voor zichzelf te zorgen. De moeder van twee kinderen is nog steeds verplicht om meerdere malen per week therapie te ondergaan en is naar eigen zeggen ook "misbruikt" door haar therapeuten. Zo zei ze "God op haar knieën gedankt te hebben" toen één van die therapeuten in 2019 stierf. Ook moest ze naar verschillende verslavingsklinieken waar ze zich zou hebben moeten ontkleden voor het personeel.

Britney is erg boos op haar vader van wie ze zegt dat hij haar leven controleerde. "De controle die hij had over iemand die zo machtig is als ik, daar hield hij van. Hij hield van die controle om zijn dochter pijn te doen, 100.000 procent", aldus Britney tegenover de rechter die haar situatie beoordeelt. Ook gaf Spears aan haar familie voor de rechter te willen slepen. Haar vader reageerde middels een verklaring van zijn advocaat: "Het spijt hem te zien dat zijn dochter zoveel te lijden heeft. Hij houdt erg van zijn dochter en mist haar."

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen