Rev Polycarp Zongo Nigeria
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

23 juni 2021 door Redactie

Nigeriaanse voorganger negen maanden na ontvoering bevrijd: ontmoet pasgeboren zoon

Voorganger Polycarp Zongo stond een bijzondere verassing te wachten na zijn bevrijding uit de handen van moslimextremisten. De bevrijding vond bijna negen maanden na de ontvoering plaats. Zijn vrouw was vlak voor zijn vrijlating bevallen van hun derde kindje. Vlak voor Vaderdag is de voorganger herenigd met zijn vrouw en kinderen, meldt de Christian Post.

De Nigeriaanse Zongo is bijna 8 maanden na zijn ontvoering bevrijd uit de handen van jihadisten van Boko Haram. De reddingsactie werd uitgevoerd door Kalthum Foundation for Peace (KFP). In de onderstaande video deelt Zongo zijn verhaal.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

H
Wow, dit is gewoonweg een wonder te noemen. In Nigeria worden christenen in grote getalen vervolgd en gedood. Dat juist deze voorganger wordt vrijgelaten is een regelrecht wonder. Dat God deze man en zijn kerk en huisgezin mag bewaren voor verdere vervolging en dat in Nigeria een omkeer mag komen. Dat mensen Jezus Christus mogen leren kennen en in hun hart accepteren, zodat De Liefde mag zegevieren in het land.