Hailey Bieber
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

15 juni 2021 door Patrick Goede

Hailey Bieber vertelt hoe geloof fundament is van haar huwelijk met Justin Bieber

In een gesprek met Yvonne Orji op haar eigen YouTube-kanaal deelt Hailey Bieber hoe het geloof het fundament is van haar huwelijk met Justin Bieber. Beide twintigers hebben een leven in de spotlights en Hailey vertelt daarnaast hoe ze omgaat met kritiek vanwege die lingerieshoots die ze soms heeft als model. "Als we ons geloof niet hadden, waren we niet waar we nu zijn", aldus Hailey.

Actrice Yvonne Orji en Hailey bespreken de moeilijke kanten van de entertainment industrie. Ze geven beiden toe dat ze soms worstelen met de grenzen in hoeverre zij zich blootgeven als vrouw. "Er werd een seksscene in mijn script geschreven. Ik was bang dat ik vervangen zou worden als ik weigerde daar aan mee te doen", vertelt Orji.

Hailey: "Ik voelde me ongemakkelijk bij het posten van bepaalde foto's van mijzelf op social media. Ik dacht: 'Mensen uit de kerk gaan deze foto's ook zien'. Doe ik iets fout? Geef ik het verkeerde voorbeeld? En de realiteit is dat dit niet zo is."

Ze vervolgt: "Ik geloof in discreet gekleed gaan maar het grootste deel van mijn werk is lichaam, gezicht en ijdelheid. Dus ik vind het heel lastig om dan op zondag iemand anders te zijn dan door de week. Zonder dat het erop lijkt dat ik compromissen sluit."

De reacties onder de video zijn verdeeld. Zo geven enkele kijkers aan dat "de Bijbel als uitgangspunt het belangrijkste is" en dat "iedereen christen wil zijn tot aan het punt dat er gekozen moet worden tussen Hem en de wereld".

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen