Kijk en Luister bijbels
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

14 juni 2021 door LCJ

Evangeliestek brengt crèchemethode rondom Kijk en Luister bijbels uit

Evangeliestek vindt het belangrijk om kinderen al op jonge leeftijd bekend te maken met Gods Woord. De periode waarin kinderen naar de kinderoppasdienst (kortweg crèche) komen, is een kansrijke gelegenheid om dit te doen.

Judith van der Veer, projectleider crèchemethode: "Kleine kinderen maken nog geen (volledige) kerkdienst mee, maar op de crèche kunnen we hen al wel de bijbelse geschiedenissen vertellen. Zo krijgt de tijd die kinderen op de crèche doorbrengen een rijkere invulling dan wanneer ze er alleen komen om te spelen. Ook worden kinderen op deze manier voorbereid op het moment dat ze de kerkdienst gaan bezoeken."

Om die reden heeft Evangeliestek de crèchemethode ‘Kijk en Luister’ ontwikkeld, die helpt om kinderen van 3-6 jaar bekend te maken met de grootheid en genade van God. In twee delen krijgen kinderen (bijna) alle bijbelverhalen uit de drie delen ‘Kijk en Luister’ van Laura Zwoferink (uitgeverij Den Hertog) aangeboden. Iedere les bij een bijbelverhaal uit ‘Kijk en Luister’ bevat ideeën voor introductie, bespreking en verwerking van het bijbelverhaal.

Prijs en bestellen
Tot en met 30 juni 2021 is de crèchemethode voor de speciale pre-order prijs van €225 verkrijgbaar, hierna wordt de prijs €275. Deel 1 ontvangt u direct na uw bestelling. Deel 2 is nog in ontwikkeling en volgt later. De prijs betreft echter een setprijs, dus deel 2 is hierbij inbegrepen en wordt na uitgave zonder meerprijs naar u toegestuurd. Deel 1 is naar verwachting eind juni leverbaar.

De methode is te bestellen via deze website

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen