Tim Stephens
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

09 juni 2021 door Patrick Goede

Kerk in Canada gaat ondergronds nu politie sloten heeft vervangen: "Aanbidding gaat door"

In Canada is een kerk ondergronds gegaan nu de politie het gebouw heeft afgesloten en de sloten heeft vervangen wegens het overtreden van de coronamaatregelen door de overheid. De kerk is afgelopen zondag samengekomen op een onbekende plek, ergens in een weiland. Alleen voorganger Stephens is zichtbaar op video vastgelegd. "Ze kunnen ons gebouw afpakken, maar niet onze kerk", aldus pastor Stephens.

Op Facebook is een statement van de kerk te lezen over de opmerkelijke gang van zaken. "Buitengesloten en gedwongen om buiten elkaar te ontmoeten, zijn we niet gestopt om samen te komen als heiligen en onze Heer Jezus Christus te proclameren."

Een verslaggever van Rebel News woonde de dienst bij: "Ik mocht de dienst bijwonen maar werd gevraagd om niet te filmen. De sfeer was vrolijk en de kerkleden baden voor degenen die hen kerk afgesloten hadden. Deze vredevolle strijders zijn niet te stoppen in hun liefde voor God. Elke overheid die dit denkt te kunnen stoppen begint aan een oorlog die bij voorbaat is verloren. De aanbidding gaat door, als klokwerk."

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties