geweld
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

18 juni 2021 door Patrick Goede

Gehandicapte oma overleeft urenlang seksueel misbruik door gebed: "God houdt van jou"

Een 58-jarige oma die naar verluidt urenlang seksueel werd misbruikt door een 28-jarige man in Californië, overleefde door voor hem te bidden tijdens de aanval. Toen de man haar appartement binnendrong begon de vrouw tegen hem te spreken: "Ik bid voor je. God houdt van jou." Dat meldt de Christian Post.

De man die meerdere huizen binnendrong en daar vrouwen lastigviel probeerde bij zijn arrestatie zichzelf van het leven te beroven. Met een mes probeerde hij zijn eigen keel door te snijden. De politie kon dit nog enigzins verhinderen en de man herstelt nu van zijn verwondingen in het ziekenhuis. Hij is aangeklaagd voor meerdere delicten. 

De grootmoeder die anoniem wil blijven werd wel op Fox News door haar dochter de hemel ingeprezen voor haar dappere optreden. "Ze is verreweg de sterkste persoon in ons leven." Als ze de aanvaller in de ogen mocht kijken zou de dochter van de vrouw het volgende tegen hem zeggen. "Bedankt dat je mijn moeder niet hebt vermoord. God houdt van jou. Bekeer je van je zonden en doe niemand ooit nog dit soort geweld aan." 

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen

Reacties

Een vriendin van mij werd jaren geleden door een man van de fiets getrokken en op de grond gegooid. Om hulp roepen had geen zin, want er was niemand in de buurt. Zij overleefde zijn poging tot verkrachting door iets anders tegen die man te zeggen dan die 58-jarige oma. Toen hij haar de kledingstukken van het lijf rukte, zei zij tegen hem: ‘Je kunt dit nu gaan doen, maar wéét, dat jij je hiervoor voor God zult moeten verantwoorden!’

De man stopte met zijn poging, keek haar aan, stond op en rende weg.

Onsamenhangend getuigenis als ik in de bron het volgende lees: De politie van de stad Fontana heeft aangekondigd dat ze de 28-jarige Raul Alzaga van seksueel geweld uit Pomona hebben gearresteerd nadat hij probeerde zijn leven te nemen.