Wilders
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 juni 2021 door Redactie

Gert-Jan Segers clasht met Geert Wilders: "Islamknuffelaars als jij zetten onze vrijheid op het spel"

PVV-leider Geert Wilders en CU-voorman Gert-Jan Segers kregen het afgelopen weekend flink met elkaar aan de stok op Twitter. Daarbij gebruikte Wilders termen als ’nepchristen’ en ’islamknuffelaar’. Aanleiding was een tweet van de PVV-lijsttrekker over journalisten.

Volgens Wilders zijn de meeste journalisten in Nederland onbetrouwbaar. ”Journalisten zijn, uitzonderingen daargelaten, gewoon tuig van de regel”, stelde hij in een tweet. Directe aanleiding daarvoor was berichtgeving van NRC waarin werd aangegeven dat PVV-Kamerlid Dion Graus wegens een melding van misbruik de toegang tot de Kamer zou zijn ontzegd door voormalig Kamervoorzitter Khadija Arib. De huidige voorzitter, Vera Bergkamp, geeft echter aan dat Graus nooit formeel de toegang tot de Kamer is ontzegd. Zij stelt dat een voorzitter daar helemaal geen bevoegdheid voor heeft.

”Smerige leugens dus van smerige anti-PVV krant NRC”, reageert Wilders. Daarna plaatste hij de bewuste tweet over journalisten. Onder meer FVD-lijsttrekker Thierry Baudet besloot deze te retweeten. Daarop reageerde Gert-Jan Segers weer: ”De Kamer is een ’nepparlement’. Rechters zijn ’neprechters’. En journalisten zijn ’tuig van de richel’. Als alles wat essentieel is voor onze vrijheid zo wordt aangevallen, dan gaat het ze niet om de Kamer, rechters en de pers. Dan hebben ze het op onze vrijheid zelf gemunt.”

Wilders reageerde als door een wesp gestoken: ”Tsja, en dan heb ik het nog niet eens over een nepchristen als jij gehad Gert-Jan Segers, die toestaat dat de islamisering die haaks staat op onze vrijheid en ook christenen wereldwijd bedreigt, doorgaat. Als iemand onze vrijheid op het spel zet, zijn het islamknuffelaars zoals jij.”

”Zou mooi zijn om nog eens door te praten over wat iemand een christen maakt”, counterde Segers. ”Maar ik zal altijd de vrijheid verdedigen om politieke en geloofsovertuigingen te verkondigen die haaks op de mijne staan. En zeker de vrijheid om Jezus na te volgen. Hier. In islamitische landen. Overal.”

Reacties

De woorden van Wilders gaan te ver nepchristen is geen kwalificatie ( voor Gert Jan Segers).

Waar hij wel een punt heeft is de toenemende islamiseren van NL ( Europa).

Er was van het weekend een kleine pro Israël actie op de Dam. Twee islamitische moeders met kinderen hitste een dochter op te spugen op de Israëlische vlag, wat ze ook deed ( moeder stond te filmen) Misselijkmakend en de haat wordt met de paplepel ingegeven.

Dáár heeft Wilders zéker een punt

J
Hoi Hans Van der Zwan

Volgens mij heeft Wilders 1,3 MILJARD geldige punten!

sinds 11 sept 2001 zijn er wereldwijd bijna DERTIG - DUIZEND aanslagen gepleegd op 'kaffirs in Dar al harb' in naam van de 'ideologie van de WREEDE".

Waaronder recentelijk diverse in Nigeria! enkele DUIZENDEN Christenen AFGESLACHT!

Ben jij van mening dat een Christen zich MAG verdedigen?

OF

MOET een Christen zich weerloos laten AFSLACHTEN!
W
Wilders heeft gelijk, op termijn haalt ons naïeve verontachtzamen van onze eigen cultuur en belangen en het negeren van het gevaar van de Islam het collectieve welzijn onderuit. Voorbeelden zijn de dramatische groei van voedselbanken, toegenomen anti-semitisme, onverdraagzaamheid, misbruik en criminaliteit.
Toon meer reacties (8)

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen