Eric Metaxas
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

07 juni 2021 door Patrick Goede

YouTube-account van christelijke schrijver Eric Metaxas geblokkeerd

Het YouTube-account van de bekende christelijke commentator en 'bestseller' auteur Eric Metaxas is geblokkeerd wegens het "verschaffen van desinformatie en het schenden van de 'presidentiële verkiezingsintegriteit'". Dat meldt de Christian Post. Metaxas: "Nu mijn radiostation van YouTube is gehaald, is het voor ons duidelijk geworden dat ze ons uit willen wissen."

Volgens een woordvoerder van YouTube is het account geblokkeerd vanwege het 'Drie fouten en je staat buiten'-systeem. Daarbij zou de inhoud van de content desinformatie bevatten en tegen het integriteitsbeleid van het platform zijn ingegaan. De druppel was een video van twee maanden geleden waarin schrijver Naomi Wolf onder andere haar kritiek uitte op vaccinatiepaspoorten. Het zou daarbij gaan om het verstrekken van medische desinformatie. 

Metaxas is woest. "We hebben als team ontzettend ons best gedaan om aan de Marxistische en communistische eisen van YouTube te voldoen. Maar het lijkt erop dat ze in oudere video's van ons hebben zitten graven om bewijs tegen ons te verzamelen. Zoals Stalin ooit zei: 'Toon mij de man en ik vind de misdaad'. De financiële klap is enorm maar als je de waarheid spreekt kun je hier niet ontmoedigd door raken. Geen van mijn Bijbelse helden is ontmoedigd geraakt en ik wil dat, door Gods genade, ook niet zijn."

Reacties

S
Zeker voor Amerikanen is het ongekend dat de overheid (via boetedwang) de lakens uitdeelt. Dat is één van de redenen waarom hun voorouders uit Europa weggingen.Wie bepaald wat desinformatie is trouwens? De (Amerikaanse) overheid? ;-) De wetenschap? Dat zou voor heel veel andere thema's implicaties kunnen hebben.
J
Waarom hebben Amerikanen het Grondwettelijke RECHT om wapens te bezitten en te dragen! (2nd Amendement)

Wie beschermt je tegen de/je eigen overheid / door overheid gecontroleerde/gestuurde organen / als, - die amok begint te maken richting haar eigen burgers/jou?

Een simpele grondregel:

hoe feller anti-wapen beleid richting haar inwoners

hoe feller streven naar absolute overheidsmacht!

When goverments fear the people - there is - LIBERTY

When people fear the government - there is - TYRANNY

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen