Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 juni 2021 door Uitgeverij Boekscout

Nieuw boek: Rondreis door de Bijbel in 40 dagen

In 'Rondreis door de Bijbel - In 40 dagen' nemen Patrick van der Zee & Nico Zwart je mee op een reis door de belangrijkste thema's uit de Bijbel. Deze gids is ideaal voor iedereen die voor het eerst de Bijbel gaat lezen of er nog weinig ervaring mee heeft. Dit handige boek over geloofszaken wordt sinds vrijdag 28 mei uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Op vakantie in de Bijbel, het lijkt te mooi om waar te zijn. En toch heb jij je 40 daagse rondreis nu in handen. Je zult de Bijbel niet lezen van kaft tot kaft maar samen met ons als reisleiders zullen we je door de belangrijkste thema's heenleiden.

Rondreis door de Bijbel in 40 dagen is hét dagboek voor mensen die de Bijbel voor de eerste keer lezen, beginnende lezers of mensen die opnieuw geraakt willen worden door het Evangelie.

Over de auteur
Patrick en Nico zijn twee neven maar ze beschouwen zich meer als broers. Hun moeders zijn tweelingzussen en allebei besloten ze een kindje te adopteren. Patrick uit Thailand en Nico uit Sri Lanka.

Ooit heeft een dominee tegen hen gezegd dat God een plan met ze had, dat ze niet voor niks zijn geadopteerd. Dat vonden ze grote onzin en ze hebben daar hartelijk om gelachen. Maar nu niet meer. Ze geloven dat God een plan met hen heeft, maar ook met de lezer van dit boekje. Daarom hebben ze dit boekje geschreven.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen