Vrouwen lopen voor Vrouwen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

04 juni 2021 door Redactie

Vrouwen lopen voor Vrouwen: ladiesnight met Jorieke Eijlers

Op donderdagavond 24 juni is er een Ladiesnight van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Het thema Vrijheid staat deze avond centraal. Jorieke Eijlers – bekend van Groot Nieuws Radio – is te gast. Zij vertelt over haar boek “Verlangen naar Vrijheid”. Tijdens deze interactieve avond komen verschillende facetten van Vrijheid ter sprake. De avond begint om 20:00 uur en is vanuit huis makkelijk te volgen via een livestream.

Een afwisselende avond speciaal voor vrouwen. Een avond vol inspiratie, bemoediging en gezelligheid. Tijdens de avond zijn er mooie prijzen te winnen. Door middel van een livestream is de Ladiesnight overal vandaan te volgen. Geniet alleen, of samen met vriendinnen, bijvoorbeeld lekker thuis op de bank.

Jorieke Eijlers is te gast. Zij kreeg een aantal jaar geleden te maken met een flinke burn-out. Ze zat vast in de slavernij van (zelf)oordeel, pleasen en presteren. In haar inspirerende boek “Verlangen naar Vrijheid” beschrijft ze haar levensreis naar echte Vrijheid. Nu ontvangt Jorieke dagelijks gasten in haar radioprogramma “Bij Jorieke”. 24 juni worden de rollen omgedraaid en is Jorieke te gast bij de Ladiesnight van Vrouwen lopen voor Vrouwen.

Naast Jorieke zal Joukje vertellen hoe zij kampte met psychische problemen. Zij volgde een behandeling bij De Hoop ggz en heeft haar kwetsbaarheid omgezet in kracht. Joukje schrijft gedichten. Dat deed ze eerst voor zichzelf, later ook om anderen te bemoedigen. Hiermee wil ze psychische problemen doorbreken en moeilijke onderwerpen bespreekbaar maken.

Serieuze gesprekken en ontspannen activiteiten wisselen elkaar af. Een inspirerende én ontspannende avond, waarin er thuis vanaf de bank van alles te beleven valt. Aanmelden voor deze avond kan via de website vrouwenlopenvoorvrouwen.nl en is helemaal gratis. Tijdens de avond is er een collecte voor één van de projecten van Vrouwen lopen voor Vrouwen. Voorafgaand aan de Ladiesnight krijgen de deelnemers een voorproefje thuis gestuurd om vast in de stemming te komen en ontvangen ze een link naar de livestream. Tijdens de avond zijn er leuke prijzen te winnen. Voor vragen of hulp bij het aanmelden: neem gerust contact op via 078-6111355 of stuur een e-mail naar info@vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Vrouwen lopen voor Vrouwen organiseert wandeltochten en ladiesruns waarbij de deelneemsters zich laten sponsoren. De opbrengst komt ten goede aan kwetsbare vrouwen bij verschillende projecten van de hulpverleningsorganisaties De Hoop en Terwille.

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen