Ds. M. Klaassen
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

02 juni 2021 door Jeffrey Schipper

Ds. M. Klaassen bedankt voor beroep hervormd Ouddorp

De hervormde gemeente in Ouddorp zoekt verder naar een gemeentepredikant. Ds. M. Klaassen heeft bedankt en blijft trouw aan zijn gemeente in Arnemuiden. De gemeente is sinds 2019 vanwege het overlijden van ds. C. van den Berg.

De gereformeerde Welkomkerk in Rockanje verwelkomt een nieuwe predikant. Ds. A. J. P. W. van der Wal heeft het beroep (50 procent) aanvaard. Momenteel is hij geestelijk verzorger van de Zonnehuisgroep in Vlaardingen. Ook de protestantse gemeente in Nijmegen verwelkomt een nieuwe dominee. Ds. W. H. Slob, momenteel actief in de gereformeerde kerk in Zuidlaren, heeft het beroep aanvaard.

Ds. S. J. Verheij denkt de komende weken na over een mogelijk vertrek uit Barneveld vanwege een beroep van de Brugkerk in Waddinxveen (wijk Oost). De hervormde gemeente in Wapenveld (wijk Zuid) ziet ds. P. Veerman (Katwijk aan Zee) graag komen. De hervormde gemeente in Cillaarshoek heeft een beroep uitgebracht op ds. M. Messemaker (Nijkerk).

De hervormde gemeente in Oud-Vossemeer zoekt verder naar een predikant, omdat ds. J. C. van Trigt (Ameide-Tienhoven) heeft bedankt. Omdat ds. T. Jacobs verbonden blijft aan de protestantse gemeente in Leiden, beschikt ook de hervormde gemeente in Voorthuizen (wijk 2) nog niet over een eigen predikant. De gemeente is vacant vanwege het emeritaat van ds. L. W. Smelt.

Ds. M. Zeeman blijft actief in de hervormde gemeente in Hoogblokland. De predikant bedankt voor een beroep uit Giessen. En ook de Dorpskerk in 's Gravenzande zoekt verder naar een eigen dominee. Ds. A. A. van den Berg blijft trouw aan de hervormde gemeente in Puttershoek.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen