Pakistan
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

01 juni 2021 door Patrick Goede

Christelijke Pakistaan vergiftigd door moslims omdat hij voor zijn zus opkwam

Arif Masih, een Pakistaanse christen van 32, is vermoord door twee moslims in Pakistan. Hij was eerder de confrontatie aangegaan met twee andere mannen die zijn zus naakt door de straat hadden gesleept. Korte tijd later werd hij uit zijn huis gehaald, vergiftigd en in elkaar geslagen. Hij overleed aan zijn verwondingen, dat meldt de Christian Post.

Een groep van driehonderd christenen trok er op uit om te protesteren tegen het onrecht dat Masih en zijn familie is aangedaan. Arif Masih werd waarschijnlijk vermoord omdat hij de aanklacht die hij indiende tegen de mannen die zijn zus vernederden, niet liet vallen. "Arfi Masih werd vermoord omdat hij opkwam voor gerechtigheid. De lokale gemeenschap bedreigt de familie met een sociale boycot", zegt Akmal Bhatti, die minderheidsgroepen in Pakistan vertegenwoordigt. 

Het Pakistaanse gerechtssysteem discrimineert vaak de minderheden in het land. Of dit nu op basis van religie, etniciteit of ras is. "Het Pakistaanse gerechtssysteem trekt de kapitaalkrachtigen en sociaal wenselijken voor", dat meldde de Human Rights Commission of Pakistan in februari.

Reacties

R
En Kaag vindt Christenvervolging niet zo'n groot probleem....
J
Hoi Richard

Kaag

is al jaren getrouwd met een van de top leiders/aanhangers van de `ideologie van de wreede`. Die afdeling heeft zelfs als doelstelling in hun handvest staan, dat men Joden uit het MO gaat zetten!

Dat is ook niet verwonderlijk, want in hun ´handboek, plus toelichtingen´ staan bijna 80 OPDRACHTEN om joden, Christenen en alle andere kaffirs te doden, tenzij men zich aansluit bij hun ideologie!

Voor Kaag is Christenvervolging slechts een opgedragen MIDDEL om te komen tot het bereiken van de wereldwijde umma.

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen