Alexis Hoffman
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

08 juli 2021 door Patrick Goede

Alexis werd bevrijd van demonische machten: "Ik voelde het uit mij gaan"

Alexis Hoffman werd bevrijd van demonische machten, depressie en zelfmoordgedachten. Ze vertelt haar indrukwekkende verhaal van genezing en bevrijding bij de 700 Club. "Ik dacht dat ik te ver heen was en het verknald had bij God", aldus Alexis.

Na een relatie in haar tienerjaren waarin ze wordt misbruikt verandert Alexis' gedrag behoorlijk. Ze leeft er qua seksualiteit en drugsgebruik op los. Door haar destructieve levensstijl en bijkomende mentale problemen bezoekt ze twintig verschillende instanties voor psychologische hulp. Ze wordt gediagnosticeerd met schizofrenie en een bi-polaire stoornis. Alexis snijdt zichzelf en ziet het leven niet meer zitten. "Ik hoorde stemmen in mijn hoofd die zeiden dat ik er een eind aan moest maken."

De ouders van Alexis bereidden zich voor op het verliezen van hun dochter als ze erachter komen dat hun dochter zich snijdt, aan de drugs is en zelfmoordgedachten heeft. "Ze had altijd een prachtige glimlach. Maar wanneer je in haar ogen keek, zag je een dode blik", aldus haar vader.

Gelukkig verandert alles wanneer Alexis een genezingsdienst bezoekt van pastor Todd White. Alexis bidt in haar wanhoop tot God dat Hij haar die dag geneest, anders wil ze met dit leven stoppen. Pastor White ziet haar ogen rollen en beveelt de demonen met de autoriteit van Jezus Christus te vertrekken. Alexis vertelt over dat moment: "Ik voelde wezens fysiek mijn lichaam verlaten."

Heb jij suïcidale gedachten? Bel 113 of kijk of 113.nl.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen