Ds. J. M. Molenaar
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

27 mei 2021 door Jeffrey Schipper

Hervormd Ederveen en IJsselmuiden-Grafhorst hopen op komst ds. J. M. Molenaar

De hervormde gemeente in Ederveen heeft een beroep uitgebracht op ds. J. M. Molenaar (foto). De predikant uit Ede kan in de Morgenster aan de slag als opvolger van de vorig jaar naar Barneveld vertrokken ds. A. Bloemendal.

Ook in IJsselmuiden-Grafhorst ziet men ds. Molenaar graag komen. De hervormde gemeente (wijk 1) is vacant omdat ds. H. J. T. Lubbers twee jaar geleden verhuisde naar Woudenberg. Molenaar bedankte in de afgelopen weken voor beroepen uit Doornspijk en de Nieuwe Westerkerk in Capelle aan den IJssel.

Ds. J. W. Verboom denkt de komende tijd na over een mogelijk vertrek uit Groot-Ammers. De hervormde predikant kan aan de slag in de Pauluskerk in Amstelveen-Buitenveldert. Ook de Eben Haezerkerk in Apeldoorn bracht een beroep uit. Ds. P. Veerman (Katwijk aan Zee) kan in de hervormde gemeente emerituspredikant ds. P. J. den Admirant opvolgen.

De hervormde gemeente in Rotterdam-Delfshaven ziet ds. H. E. Dankers (De Bilt) graag komen als nieuwe predikant. De gemeente is vacant nadat ds. W. M. van Laar drie jaar geleden naar Amsterdam vertrok. Ds. A. Slingerland (Klundert) heeft een beroep ontvangen van de protestantse gemeente in Zaamslag.

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen