pioniersplek De Plaats
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Nieuws

28 mei 2021 door Redactie

Weekenden voor zinzoekers op Ameland bij pioniersplek De Plaats

In 2021 organiseert pioniersplek De Plaats op Ameland vijf bijzondere weekenden voor zinzoekers. Dat zijn mensen die willen nadenken over de betekenis van hun leven. Het eerste weekend heet Unplugged en is van 11-13 juni. Dit wordt samen met Mijnkerk.nl vormgegeven en richt zich op dertigers tot vijftigers. Het gaat over loskomen van je dagelijkse leven.

Dominee Otto Grevink: "Op Ameland ervaar ik de ruimte van wijde stranden, waar je hooguit in de verte iemand ziet. Een bezoek aan Ameland laat me voelen hoe ik gevangen kan zitten in mijn eigen keuzes. Dit is dan ook de ideale plek om je een paar dagen te bezinnen." Samen met pionierspredikant Sijbrand Alblas verzorgt hij de workshops van het weekend.

Volgens Alblas is het belangrijk om bewust om te gaan met de tijd die je hebt. "Veel dagen gaan geruisloos voorbij. Dit weekend vragen we ons af of we de meeste tijd en energie die we hebben ook geven aan wat voor ons echt belangrijk is. Ook de rol die het geloof hierin kan spelen komt langs. We hopen dat deelnemers na dit weekend met nieuwe inzichten en meer enthousiasme terugkeren naar huis."

Klik hier voor meer informatie

Start het gesprek

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen