baptistengemeente Muntendam
Dit artikel is nu opgeslagen in je dashboard.
Bewaar artikelen in je dashboard.

Mooi

21 mei 2021 door Redactie

Prachtig: baptistengemeente Muntendam komt met eigen Songfestival-lied

'Als je deze week de televisie aanzet heb je groot kans dat er iets voorbij komt over het: Eurovisiesongfestival. En hoewel de meningen over dit evenement nogal uiteenlopen zijn de meesten het wel eens over de stelling; muziek verbindt! Ook in de kerk zingen we. We zingen uit dankbaarheid en liefde voor God', laat de baptistengemeente in Muntendam weten via Facebook.

'Katrina & the waves wonnen in 1997 het Songfestival met het nummer; Love shine a light. In dit lied wordt de liefde vergeleken met het licht. En licht heeft iets bijzonders. Als het ergens donker is dan zal het licht namelijk altijd het donker verslaan. Zo sterk is het licht. Als kerk mogen wij ook een licht verspreiden, en niet zomaar een licht. Namelijk het licht van de wereld; de Here Jezus zelf! Hij woont in ons, en als wij Zijn liefde uitdelen dan schijnen we met Zijn licht in de wereld!'

Reacties

H
Wat een mooi inititiatief.Aan de Liefde onder elkaar zal de wereld zien dat we kinderen van God zijn. En als de wereld dan zien dat we kinderen van God zijn, dan moeten ze ook erkennen dat God Onze Vader bestaat. Laten wij onze Liefde laten schijnen in deze duistere wereld en het Evangelie doorgeven aan een ieder die het wil aannemen.
a
Muntendam, dat is anno 2021 Pinksteren, bedankt!
M
Super, voor mij zijn zij de winnaars van songfestival 2021

Praat mee

Alleen CIP+ leden kunnen reageren op artikelen. Word ook CIP+ lid, praat mee en geniet van nog veel meer voordelen!
Bekijk alle voordelen Inloggen